Snabba leveranser från eget lager, Kompetent support sedan 2007

Shirakura White Mineral Powder

  • 189 kr

Shirakura White Mineral Powder, från den japanska pro-uppfödaren Shirakura, är ett vattenberedningsmedel för räkors hälsa och färgförbättring. Den innehåll


Artikelnummer: 176

Shirakura White Mineral Powder, från den japanska pro-uppfödaren Shirakura, är ett vattenberedningsmedel för räkors hälsa och färgförbättring. Den innehåller kalciumkarbonat, vilket förhindrar ömsnings problem och garanterar ett stärkande skal. Proteiner, som ansvarar för de klara vita ränderna hos crystal-räkorna, samt det naturliga färgämnet astaxanthin, som extraheras från en alg som står för räkornas klarröda pigment, dessutom flera olika mineraler, vitaminer och mikronäringsämnen. 

Pulvret för vattenbehandling konsumeras av mikroorganismer som lever i substratet, vilket senare förbättrar tillgängligheten för räkorna. Särskilt för räklingarna är dessa mikroorganismer viktiga, för endast om de från början hittar dessa i tillräcklig mängd, utvecklas deras kristalklara färger vid vuxen ålder. Eftersom cellerna som är ansvariga för räkans färg bara kan utvecklas ordentligt när räkorna får alla dessa viktiga ämnen från tidig ålder.

Användande:

Till ett 60 l akvarium, ett dosermått av Shirakura White Mineral Powder på vattenytan var tredje till fjärde dag, så pulvret fördelas ordentligt. De fina partiklarna sjunker snabbt ner till botten och finns tillgängliga för mikroorganismerna. Dosera varierande på djurmängden.

Säljs i 8grams glasflaska, och 10 grams refillpåse

http://www.shirakura-shop.de/en/shirakura_white_mineral_powder_calcium.htm