Snabba leveranser från eget lager, Kompetent support sedan 2007

Mironekuton Powder

  • 129 kr

Mironekuton® Powder. Innehåller 66 naturliga mineraler och spårelement. Dessa är nödvändiga från ung ålder och hela livscykeln, då främst vid skalömsning, men ä


Artikelnummer: 174

Mironekuton® Powder. Innehåller 66 naturliga mineraler och spårelement. Dessa är nödvändiga från ung ålder och hela livscykeln, då främst vid skalömsning, men även för att fylla ut och ge praktfulla färger hos räkorna.

Mineralisering av akvariet vid nystart: I Japan blandas pulvret in i substratet som tillsats när akvariet installeras. Fyll en mindre del substratskikt i akvariet, täck den tunt med Mironekuton® pulver och lägg sedan till resten av substratet. Efter att akvariet har inretts och fyllts med vatten, strös lite Mironekuton® på vattenytan så att det sprider sig jämnt i hela akvariet när den sjunker.

Dosering i akvariet: En rågad doseringssked (ca. 0,4 g) av Mironekuton® Powder till varje 10 liter akvarievatten var tredje till fjärde dag.

Som fodertillskott: Mironekuton® Mineral Powder är också lämpad för att blandas i hemmagjord räkfoder då det är ett effektivt mineraltillskott.

Återmineralisera vatten: Det kan också användas för återmineraliserande RO vatten, helt och  delvis avsaltat vatten och att ta bort skadliga ämnen från regnvatten. 50 g Mironekuton® Powder till 10 liter RO vatten återmineraliserar vattnet och därmed ökar parametrarna efter 24 till 48 timmar till ca. GH 4, KH 1-2, pH 7,4, ledningsförmåga 75 iS.

Innehåller: 66 olika mineraler och spårämnen 100% Natur produkt, avvikelser är möjliga

Säljs som: 150g  glasflaska och 300g refillpåse.