Köp Svenskt! och få, Snabba leveranser / Kompetent support

PMDD för DUMMIES

  • 49 kr

PMDD för Dummies är enkel växtgödning till bra pris, för dig som tycker det är krångligt att räkna gram och ppm doseringar.Vill du ha frodiga växter och god til

Artikelnummer: 2109

PMDD för Dummies är enkel växtgödning till bra pris, för dig som tycker det är krångligt att räkna gram och ppm doseringar.

Vill du ha frodiga växter och god tillväxt till bra pris och busenkelt? Tillsätt PMDD för DUMMIES varje gång efter ditt vattenbyte på 25-50%. 

PMDD för dummisar är en färdigdoserad växtnäring som blandas med kranvatten för en grundlösning, och innehåller allt dina växter behöver av N-P-K och micro. Räcker till 5000 liter akvarievatten, vilket motsvarar cirka ett år för ett 100 liters akvarium.

Checkas med fördel ut med brevporto, och leverans till brevlådan.


Dosering:

PMDD för dummies blandas med kranvatten till en grundlösning N-P-K (500ml), och en grundlösning med micro (500ml). Från varje grundlösningen tillsätts sedan 10 milliliter för varje 100 liter akvarievatten. 

Exempel: Till ett 54 liters akvarium tillsätts 5ml, vilket motsvarar en tesked. Till ett 300 liters akvarium tillsätts 30ml. Dosering kan ökas vid användning av CO2 eller kraftig belysning då växterna kommer förbruka mera näring.

Färdigdoserat och klart att blandas till grundlösning. Ökar följande N-P-K micro värden i akvariet med följande när rekommenderad dos ges:

N - 5 ppm

P - 0,5 ppm

K - 5 ppm

Fe - 0,1 ppm