Snabba leveranser från eget lager, Kompetent support sedan 2007

Tropica Plant Growth Premium Nutrition

  • 79 kr

Tropica Plant Growth Premium Nutrition är gödning för akvarier med få växter och ett större antal fiskar. Innehåller mikronäringsämnen. Innehåller inte kvä


Artikelnummer: 4302

Tropica Plant Growth Premium Nutrition är gödning för akvarier med få växter och ett större antal fiskar. Innehåller mikronäringsämnen. Innehåller inte kväve och fosfor.

Denna produkt säljs i 125 och 300ml förpackning.

Egenskaper
Tropica Plant Growth Premium Nutrition innehåller de viktigaste näringsämnen som behövs  för en sund och hållbar tillväxt, Tropica Plant Growth Premium Nutrition innehåller inte kväve (N) och fosfor (P). Som ändå bidras via fiskens matrester.

Användning
Tillsätt Tropica Plant Growth Premium Nutrition varje vecka vid vatten byte. En exakt  dosering görs enkelt med tryckpumpen, där växtnäringen doseras med ett  enkelt tryck på flaskan. Det rekommenderas 5 ml till 50 liter vatten,  men en bedömmning av växtmassans behov kan vara nödvändig - till exempel, ljusa blad är ofta ett tecken på näringsbrist, och kan innebära  högre dosering. Det är alltid rekommenderat att minst 25% av akvarievattnet byts varannan vecka. Vid algtillväxt rekommenderas tätare  vattenbyten (upp till 50% per vecka) och plantering av snabbväxande  plantor för att ta upp överskottsnäring.