Snabba leveranser från eget lager, Kompetent support sedan 2007

Hur vi skickar växter, och allt annat

Våra växter skickas av med Allive On Arrival garanti. Det betyder att dem växter, och allt annat för övrigt, som du betalat för ska du få i handen levande och färdiga att planteras i akvariet, terrariet medmera. Det är huvudregeln för handel med oss. 

Under året varierar transportsättet som är möjligt att beställa levande gods på lite, detta för att kunna garantera transporten från oss, det vill säga från mellansverige till din mottagaradress, det gäller hela sträckan för godset .


  • Vintertid! Vid risk för frost skickas ett heatpack med växterna vid risk för frost. Kostnadsfritt för dig. Men för att kunna garantera levandegodset så krävs att det checkas ut med DHL´s frakt som hämtas hos ombud, detta ger varm transport hela vägen. Du skall inte välja uthämtning ur box utomhus, detta är inte frostsäkert, paketet skall ankomma varmt till ombud för att hålla frostfritt. 
  • Sommartid! Eller under frostfria perioden. Kan man välja Postnords varubrev och DHL frakt, då det inte är risk att godset förfryser. Postnords varubrev levereras till brevlåda eller dörr beroende på adressatens förhållande, de kan också aviseras för att hämtas hos postens ombud.


Levande växter skickas inte med postnord varubrev för att...

Mera text kommer, sidan ej klar.