Snabba leveranser från eget lager, Kompetent support sedan 2007

Dropchecker i glas

  • 75 kr

Klassisk drop checker i glas och sugkopp. Ger en tydlig avläsning av löst CO2 i vattnet. Finns i storlek small/nano och Large/standardU-formad drop checker, hän


Artikelnummer: 30

Klassisk drop checker i glas och sugkopp. Ger en tydlig avläsning av löst CO2 i vattnet. Finns i storlek small/nano och Large/standard

U-formad drop checker, hängs på akvariets kant. Passar akvarier upp till 10mm glas. Med elegant U-profil, minimeras distraktioner från ditt aquascape, samtidigt som den ger en tydlig Co2 läsning. Och rengörning blir en lätt match.

Kompletteras med CO2 indikator vätska.

Använd en bubbelräknare för att övervaka hur mycket CO2 du löst upp i vattnet. CO2-nivån justeras efter färgen på lösningen. En blå lösning indikerar lite CO2, gul färg indikerar mycket(för mycket) CO2. Visar drop checkern en djupt grön färg är CO2 nivån korrekt.


Hur fungerar detta?

När drop checkern är nedsänkt i akvariet, kommer koldioxiden avgasas från akvariets vatten in i drop checkerns luftrum och tas så småningom upp av indikatorlösningen.  Färgen på indikatorlösningen inuti drop checker ändras beroende på koncentrationen av CO2 i akvarievattnet. En fördröjning på en till två timmar är normalt för indikeringen.